Polévky › Recepty › Mamut na kmíně
Recepty na všechno, co vás jen napadne. Postup: Fazole (je jedno, jestli bílé, nebo červené, já jsem použila velké bílé)... zobrazit recept × Mrkvová polévka s kokosovým mlékem a zázvorem
Kuchařská kniha | Kuchyně Lidlu
Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z zadejte svou e-mailovou adresu.
Polévky Archivy - Babiččiny recepty
Nejprve osmažíme na jemno nakrájenou cibulku na pánvi, přidáme mrkev a celer, poté mouku. Vše pořádně osmažíme, přidáme kari a zalijeme studeným vývarem. Vaříme půl hodiny. Do polévky přidáme kousky jablka, rýži, pepř, sůl, tymián...
Polévky Archivy - Sous vide recepty
Polévky V tomto receptu vás naučíme vařit sous vide kuřecí polévku, za kterou by se nemuseli stydět ani prvotřídní kuchaři. Metoda sous vide umožní správné provaření kuřete a pomůže vytvořit bohatý...
Britská kuchyně – Wikipedie
Během středověku a osvícenství měla britská kuchyně vynikající pověst, její úpadek nastal v okamžiku, kdy během průmyslové revoluce začal lid opouštět venkov a hromadně se stěhovat do měst. Britská kuchyně také velmi trpěla nucenými příděly v obou sv
Anglická kuchyně – Wikipedie
Anglická kuchyně zahrnuje kuchařské postupy, tradice a recepty z Anglie.Vyznačuje se typickými rysy, ale také má mnoho společného s britskou kuchyní v širším smyslu, zejména díky importu surovin a nápadů ze vzdálených míst, jako je Severní Amerika, Č
DADALOVA KUCHAŘKA
Do samostatné přílohy byly uspořádány některé TV seriály a zejména kapitoly vybrané z věhlasné kuchařky Edouarda de Pomiane: Radio-Cuisine. Stejně jako slovník můžete po přihlášení na naši Wiki a po schválení adminem, také doplňovat Lexikon.
Recepty
Oloupané brambory nakrájíme na malé kostičky a na rozpáleném oleji je při vyšší teplotě ze všech stran osmažíme do světle hněda, dokud nebudou zcela propečené. Sůl a pepř přidáme až na konec.
Nejlepší zimní polévky | Recepty na Prima Fresh
Nepotřebujete ani mouku, zkuste polévky zahustit třeba červenou čočkou, která se rychle rozvaří a polévku zahustí. Nebo část zeleninové polévky rozmixujte, tím dosáhnete také požadované hustoty. A zde už jsou slíbené recepty, které pusťte do kuchyně!
Polévky :: RECEPTY ZE ŠUMAVSKÉ VESNICE
Vše - houby a kaši - vložíme do polévky,okořeníme pepřem,zázvorem a majoránkou. Petrželku dáme až do hotové polévky. Recept doporučuje dát na talíř na nudličky nakrájenou klobásku, ale já chtěla jen houbovou chuť,tak možná příště.